Vi kommer med 5 bud på, hvordan du kan få flere ordrer på JUST EAT. Det er ret simpelt. Lær med her og se hvordan

1) Spar med Tilbudsplatformen
Vi kender det allesammen. Kan man spare, så gør man det gerne. Som restaurant har man mulighed for at få ekstra synlighed og lidt større ordrer ved at være med på JUST EATs tilbudsplatform.
Det er med til at øge antallet af dine ordrer og ikke mindst øge omsætningen på dine ordrer.

2) Topplacering
Mennesker er bekvemme. Derfor er vi tilbøjelige til at vælge restauranter, der ligger øverst på siden, når vi søger efter vores næste take away måltid.
Det er derfor vigtigt, at man fanger kunden ved at ligge godt placeret. Vores erfaring viser, at omsætningen stiger markant, når man er placeret blandt de øverste på siden.

3) Synlig branding
Hver dag bombarderes vi med massevis af reklamer og indtryk. Langt de fleste bemærker vi slet ikke. Men vi forbrugere kan godt lide det, vi kender. 85% af alle danskere kender JUST EAT. Derfor er synlig branding på din restaurant med til at sikre, at trofaste kunder forbliver trofaste, og at du samtidig lokker nye til.

Blogbillede butiksforside

4) Omdeling af reklamer
Du kan købe dine menukort gennem os til fordelagtige priser. Typisk køber man 10.000 eller 20.000 stk. Vi opfordrer til, at du deler dem ud til dine kunder i lokalområdet. Men husk at du kun må dele ud hos folk, der har accepteret, at de gerne vil have reklamer.

5) Målrettet markedsføring
Facebook, Instagram og en hjemmeside, der er opdateret, og spiller er alt sammen med til at lokke kunder til og skabe opmærksomhed.
Gennem JUST EAT er det muligt at få et minisite, der er med til at sikre, at du bliver placeret godt, når kunden søger på din restaurant.

Kontakt din konsulent for at høre om hvilke muligheder, der kunne være relevant for dig.