’Live Rapportering’ er et rapporteringsværktøj, der giver dig et overskueligt indblik i, hvordan det går i din forretning. Desuden kan det hjælpe dig med at opdage eventuelle nye profitable muligheder.

Ved at anvende Live Rapportering-siden i Partner Centre, får du endnu bedre kontrol over din online-forretning. Derudover kan den hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger i forhold til at tilfredsstille dine kunder.

Gå til ’Rapporteringssektionen’ i Partner Centre for at få dagens indsigt.

Fem ting fanen ’Indsigt’ viser dig

1. Total ordremængde- og værdi
Spor dine Just Eat-ordrer, og del dem op mellem kontant/kort og levering/afhentning. Du kan holde øje med ordrer der er blevet annulleret og overvåge foregående indtægter. Du kan også udpege, hvilke perioder der er travlest for dig for bedre at kunne håndtere dine leverancer.

2. Gennemsnitlig ordreværdi
Hold øje med din gennemsnitlige ordreværdi og antallet af bestillinger for bedre at kunne opdage muligheder for at øge dine ordretal i de mindre travle perioder gennem f.eks. rabatter eller særlige tilbud.

3. Top sælgere på dit menukort
Tjek, hvilke madretter fra dit menukort der er mest populære, og find muligheder for, hvordan du kan øge din indtjening og reducere omkostninger.

4. Top-postnumre der bestilles fra
Identificer dine top-postnumre for bedre at kunne målrette leveringen samt prioritere chauffører til specifikke områder.

5. Betalingsmetode efter ordretype
Få en bedre forståelse for, hvordan dine kunder ønsker at betale og modtage deres måltider.

 

Vær opmærksom på….

Live Rapportering er designet til at hjælpe dig, så du bedre kan styre din daglige drift – der er dog ikke taget hensyn til refunderinger m.m. Hvis du ønsker at se et komplet økonomisk resumé, skal du tjekke din faktura i Partner Centre.