Gode nyheder! Nu kan du se frem til at modtage en udbetaling fra os HVER uge!

Det nye initiativ træder i kraft mandag d. 8. august – og du behøver ikke at løfte en finger. Med den nye ugentlige faktura og det nye betalingssystem bliver det meget nemmere for dig at varetage de indgående og udgående aktiviteter hos JUST EAT.

Hver mandag får du adgang til din ugentlige faktura på Partner Centret, og hver fredag får du udbetalt penge på kontoen, hvis du har penge tilgode hos JUST EAT.

Selve fakturaen har fået en opdateret frisk løft, så det er mere overskueligt at forstå hvor meget og hvornår du får pengene ind på kontoen.

 Her er et kort resumé af de 4 vigtigste punkter på din nye faktura:

Dine Take Aways 

Et kort resumé af nyttige informationer, der viser hvor og hvornår dine penge bliver udbetalt, og en oversigt over forrige uges salg til og med søndag.

invoice billede 2

Din JUST EAT faktura: 

En udspecificering af dine omkostninger til JUST EAT

Faktura 2

 

 Dit JUST EAT kontoudtog:

Det totale beløb som JUST EAT skylder dig eller omvendt. Skylder du penge til JUST EAT, kan du vælge at indbetale beløbet til JUST EAT, eller afdrage igennem fremtidige kort ordrer.

faktura 4

Dine JUST EAT ordrer:

Detaljer af hver eneste ordrer, der inkluderer ordrer antal, dato, tid, om det er afhentnings ordre eller leverings ordre og betalingsmetode.

FAktura 5

Hos JUST EAT håber vi, at du ser værdien af det nye initiativ, og at det kan gøre vores samarbejde endnu bedre.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på: 70208590.

Mvh. JUST EAT