Når du er med hos JUST EAT, er der flere ting, du kan gøre for at øge dit salg og din omsætning. Alle vores aktiviteter drejer sig om at øge dit salg. Derfor kan du gøre følgende:

Topplacering: Har du en topplacering, så ryger du automatisk helt øverst på søgesiden, når de sultne kunder er på udkig efter en restaurant til at levere deres næste måltid. En topplacering kan være med til at øge din omsætning med op til 62 % for Q3 i 2014(Q2 er allerede udsolgt).

Offer platform: Du kender det sikkert selv. Et godt tilbud skader aldrig og kan være afgørende for, hvor du gør dine indkøb. Dine kunder har det på samme måde. På Offerplatformen vil din rabat fremgå tydeligt, når din kunde leder efter dig på siden. På den måde kan du tiltrække nye kunder og få dine gamle kunder til at købe mere hos dig.

Tydelig branding af din restaurant: Skilter du tydeligt med, at du er online hos JUST EAT, vil du automatisk tiltrække flere kunder til din restaurant både fysisk og på nettet. Det gør du ved at have tydelige stickers i dine vinduer og ved bruge merchandise med vores logo på.

Tal med din konsulent om, hvordan vi hjælpe dig mest muligt til et øget salg.